Expedieri și returnări

MODALITATE DE TRANSPORT SI LIVRARE

ATENTIE ! Deoarece coletele sunt preluate la ora 16:00 din depozitul nostrum de catre curier, comenzile sosite dupa aceasta ora, vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare. Livrarea se face catre adresa completata de tine in formularul de comanda. Intrucat livrarile se efectuaza intre orele 8-17, te rugam sa precizezi o adresa la care livrarea sa poata fi posibila in acest interval orar.

Produsele alese vor fi impachetate cu grija si expediate in bune conditii. Vanzatorul se obliga sa livreze Cumparatorului produsele in termen de 24-48 ore de la data confirmarii Comenzii, pentru Produsele aflate in stocul curent. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa Vanzatorului. Daca unul ori mai multe dintre Produsele comandate nu se mai afla pe stoc, Cumparatorul va fi instiintat in acest sens, termenul de livrare pentru aceste Produse fiind de 10-21 zile lucratoare.  Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. 
Vanzatorul va preda pachetul care contine Produsele comandate de Cumparator agentului de la curier, moment in care, Cumparatorul va fi instiintat printr-un email de statusul Comenzii sale(Expediata catre curier).
Toate coletele sunt insotite de facturi si unde este cazul, certificat de garantie.

Pretul transportului este urmatorul:

Plicuri: - 12,30 lei;

Colete cu valoarea sub 250 lei, transport contra cost 24 lei;

Colete cu valoarea peste 250 lei, transport contra cost 0 lei;

Cost suplimentar(plic, colet): - km suplimentar: - 0,0 lei / km in cazul expeditiilor efectuate in alte orase in afara celor cuprinse in lista oraselor in care courierul are colaboratori.

Comenzile efectuate, ce contin produse agabaritice si o greutate atipica, nu se incadreaza in conditiile normale de transport si transportul se achita separat indiferent de promotiile afisate pe website. La fel si pentru o ambalare speciala a produselor.

*Atentie pentru categoriile Jgeab metalic, Stalpi de iluminat, Tablouri, Trasee și Cabluri taxa de transport va fi calculată diferit în funcție de lungime, latime si greutate.

Vanzatorul pune la dispozitia Cumparatorului poate alege optiunea "check on delivery", acest serviciu oferindu-i Cumparatorului posibilitatea de a deschide si vizualiza continutul coletului inainte de confirmare. Costul acestei optiuni este de 3 lei.

Preturile afisate  nu contin TVA.

POLITICA DE RETURNARE

Daca optati pentru returnarea comenzii, veti primi intreaga contravaloare intr-un cont IBAN. Banii vor fi rambursati in termen de maxim 14 de zile conform O.U.G. 34/2014, art. 13, alin. 1, 2 si 3. Cheltuielile de transport sunt suportate de catre consumator.

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul  de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de catre consumator.

ATENTIE! Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

VALORIS va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.

Valoris va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat.

Pentru returnarea produselor comercializate de Valoris SRL ne puteti contacta telefonic la numerele: 0735.350.143 .

Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

In eventualitatea in care Produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris a Vanzatorului la adresa de email contact@valorismag.ro in termen de 48 de ore de la primirea produsului. In situatia in care Produsul nu mai este disponibil fie se va inlocui cu un produs similar, la alegerea clientului, fie se va returna contravaloarea acestuia.

Cumparatorul se obliga sa returneze Produsul in ambalajul original, insotit de toate accesoriile si documentele originale. Nu se pot returna(vor fi refuzate de catre Vanzator) Produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, etc.