Despre noi

Bine ati venit!

Te invitam sa explorezi acest magazine online si in mod sigur vei gasi tot ce te intereseaza in domeniul materialelor electrice si al corpurilor de iluminat, sistemelor de securitate si climatizare. Cu peste 1.485 de produse listate, societatea noastra se adreseaza atat consumatorilor industriali: firme de constructii, instalatii si amenajari interioare cat si consumatorilor casnici.

 

Despre noi

Activam de 20 ani, pe piata instalatiilor si echipamentelor electrice. In decursul acestor ani, experienta noastra a crescut iar serviciile, vanzarile si logistica s-au perfectionat. Suntem importatori si distribuitori multibrand, suntem proiectanti si executanti certificati…ANRE.

Putem asigura capacitati de livrare mari datorita stocurilor alimentate permanent cu mii de produse si a unui depozit de 2300 mp

Gama variata si calitatea produselor pe care le comercializam ne-au adus in topul distribuitorilor de materiale electrice, devenind parteneri de incredere pentru multe magazine de profil, firme de constructii si electricieni cu experienta.


Echipa noastra de vanzari este pregatita sa ofere solutii adaptate nevoilor fiecarui tip de client si va sta la dispozitie  pentru a va indeplini cele mai diverse dorinte si necesitati in alegerea produselor si echipamentelor electrice Mai mult decat atat, clientii nostri vor beneficia de cel mai bun raport calitate pret, de o livrare rapida, precum si de servicii dupa vanzarea marfii.

 Nu ai gasit produsul care te intereseaza? Nu reusesti sa-l identifici? Asta nu inseamna neaparat ca nu il avem, ci doar ca nu l-ai gasit.

 Folosesti butonul de"Cautare avansata" ca sa alegi produsul tau in functie de caracteristici si buget.
Daca  nici asa nu ai gasit ceea ce cauti, completeaza cererea din rubrica "Contact" .

Vei fi contactat de unul din reprezentantii nostri de vanzari pentru a-ti oferi solutia optima pentru tine.