ClieNt fidel

Ai devenit clientul nostru.

Esti multumit de colaborarea cu noi? Ti-am onorat comenzile ?

Vom avea grija sa regasesti mereu o gama diversificata de materiale electrice, corpuri de iluminat, sisteme de securitate, climatizare si …. ceva in plus.

Ti-am pregatit un sistem prin care sa beneficiezi de reduceri la preturile produselor din site.

Fii clientul nostru fidel si de la prima comanda onorata, noi vom incepem sa contorizam toate comenzile tale, astfel incat, pe viitor, sa iti acordam reducere fata de preturile afisate, bonus pentru loialitatea ta.

Grila fidelitate

Pasul I - suma totala cumparata (inclusiv TVA) 10.001 lei - 30.000 lei - discount 5%;

Pasul II - suma totala cumparata (inclusiv TVA) 30.001 lei - 60.000 lei - discount 10%;

Pasul III - suma totala cumparata (inclusiv TVA) peste 60.001 lei - discount 15%.

Vom contoriza toate comenzile pana atingi intervalul minim al Pasului I de 10.001 lei. Din acel moment, pentru toate comenzile viitoare iti vom aplica discountul de 5% la preturile din site pana atingi intervalul minim al Pasului II de 30.001 lei, dupa care vom trece la aplicarea discontul de 10%.

Mentiuni

1. Mentionam ca singurele produse care nu fac obiectul acestui sistem sunt produsele aflate la reducere. Pentru aceste produse nu se vor contoriza sumele comandate si nici nu se va aplica alt discount fata de cel mentionat in oferta.

2. Discounturile se vor aplica la preturile produselor afisate pe site, fara a se lua in calcul valoarea transportului care este inclus in comanda.

3. Contorizarea comenzilor si aplicarea discounturilor este valabila atat pentru clientii noi cat si pentru clientii existenti.